Áno. Ak sa do QuitNow prihlásite, vaše údaje sa zálohujú do cloudu QuitNow. Keď potom vymeníte alebo stratíte telefón, budete stále poznať dátum, kedy ste prestali, a ostatné svoje údaje. Stačí ísť do Nastavenia > Online záloha. Tam nájdete svoje posledné údaje. Ťuknite na tlačidlo "Obnoviť zálohu" a hotovo! Aplikácia zase použije vaše predchádzajúce údaje.