Sí. Si inicies sessió a QuitNow, les teves dades es guardaran al núvol de QuitNow. Així, si canvies de mòbil o el perds, podràs continuar sabent la data en què ho vas deixar i la resta de les teves dades. Només has d'anar a Preferències > Còpia de seguretat en línia. Allà trobaràs les teves últimes dades. Prem el botó "Restaura la còpia de seguretat" i ja està! L'app tornarà a fer servir les teves dades anteriors.