A la pantalla de preferències hi ha una opció per reiniciar la data en què ho vas deixar.
Si el que prefereixes és tornar a fixar l'hora en què ho vas deixar, només has de prémer el botó d'informació personal a la pantalla de preferències.
A la pantalla de preferències hi ha una opció per reiniciar la data en què ho vas deixar.
Si el que prefereixes és tornar a fixar l'hora en què ho vas deixar, només has de prémer el botó d'informació personal a la pantalla de preferències.
Escriu-nos i et contestarem. Si la resposta serveix a més gent, acaba en aquesta pàgina.
Contacta amb nosaltres