Ano. Pokud se do QuitNow přihlásíte, vaše data se zazálohují do cloudu QuitNow. Když pak vyměníte nebo ztratíte telefon, budete pořád znát datum, kdy jste přestali, a ostatní svoje data. Stačí jít do Nastavení > Online záloha. Tam najdete svá poslední data. Klepněte na tlačítko "Obnovit zálohu" a hotovo! Aplikace zase použije vaše předchozí data.