Na Androidu se vaše nákupy obnoví, jakmile aplikaci otevřete.
Na iPhonu a iPadu musíte jít do Nastavení > Obnovit nákupy.
Pamatujte, že nákupy spravují Google a Apple a jsou vázané na účet, který u nich používáte. Kdykoli si také můžete zkontrolovat stav svého předplatného.