Ja. Hvis du logger ind i QuitNow, bliver dine data sikkerhedskopieret i QuitNow Cloud. Så hvis du skifter telefon eller mister den, kan du stadig se din stopdato og dine øvrige data. Gå blot til Indstillinger > Online sikkerhedskopi. Der finder du dine seneste data. Tryk på knappen "Gendan sikkerhedskopi", og så er det klaret! Appen bruger dine tidligere data igen.