Ved at blive en del af fællesskabet har alle, der stopper, accepteret QuitNow-fællesskabets regler og vil følge dem. Nogle gange dukker der ubehagelige folk op, som ikke følger dem. Når det sker, skal du bare blokere dem.
Sådan blokerer du en bruger: Fællesskab > Tryk på en bruger > Tryk i øverste højre hjørne > Bloker