På Android bliver dine køb gendannet, så snart du åbner appen.
På iPhone og iPad skal du gå til Indstillinger > Gendan køb.
Vær opmærksom på, at køb håndteres af Google og Apple og er knyttet til den konto, du bruger hos dem. Du kan også altid se din abonnementsstatus.