Ναι. Αν συνδεθείτε στο QuitNow, τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν στο QuitNow Cloud. Έτσι, αν αλλάξετε ή χάσετε το τηλέφωνό σας, θα συνεχίσετε να γνωρίζετε την ημερομηνία διακοπής και τα υπόλοιπα δεδομένα σας. Αρκεί να πάτε στις Ρυθμίσεις > Αντίγραφο ασφαλείας online. Εκεί θα βρείτε τα τελευταία δεδομένα σας. Πατήστε το κουμπί "Επαναφορά αντιγράφου" και έτοιμο! Η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει ξανά τα προηγούμενα δεδομένα σας.