Na Androidzie twoje zakupy są przywracane, gdy tylko otworzysz aplikację.
Na iPhone i iPadzie musisz przejść do Ustawienia > Przywróć zakupy.
Pamiętaj, że zakupami zarządzają Google i Apple, i są one powiązane z kontem, którego u nich używasz. Możesz też w każdej chwili sprawdzić status swojej subskrypcji.