Da. Dacă te conectezi în QuitNow, datele tale vor fi salvate în cloudul QuitNow. Astfel, dacă îți schimbi telefonul sau îl pierzi, vei putea ști în continuare data la care te-ai lăsat și celelalte date. Trebuie doar să mergi la Preferințe > Copie de rezervă online. Acolo vei găsi ultimele tale date. Atinge butonul "Restaurează copia de rezervă" și gata! Aplicația va folosi din nou datele tale anterioare.