Evet. QuitNow'a giriş yaparsanız verileriniz QuitNow Cloud'da yedeklenir. Böylece telefonunuzu değiştirirseniz ya da kaybederseniz bırakma tarihinizi ve diğer verilerinizi yine bilirsiniz. Tercihler > Çevrimiçi yedekleme bölümüne gitmeniz yeterli. Orada son verilerinizi bulacaksınız. "Yedeği geri yükle" düğmesine dokunun ve tamam! Uygulama yine önceki verilerinizi kullanacak.