Tercihler ekranında bırakma tarihinizi sıfırlamak için bir seçenek var.
Bırakma saatinizi yeniden ayarlamayı tercih ederseniz, tercihler ekranındaki Kişisel bilgiler düğmesine dokunmanız yeterli.
Tercihler ekranında bırakma tarihinizi sıfırlamak için bir seçenek var.
Bırakma saatinizi yeniden ayarlamayı tercih ederseniz, tercihler ekranındaki Kişisel bilgiler düğmesine dokunmanız yeterli.
Bize yazın, size cevap verelim. Cevap başkalarına da yararlı olursa bu sayfada yerini alır.
Bize ulaşın