Так. Якщо ви увійдете в QuitNow, ваші дані буде збережено в хмарі QuitNow. Тоді, якщо ви зміните або втратите телефон, ви й далі знатимете дату відмови та решту своїх даних. Достатньо перейти в Налаштування > Резервна копія онлайн. Там ви знайдете свої останні дані. Натисніть кнопку «Відновити резервну копію», і готово! Додаток знову використає ваші попередні дані.