Igen. Ha bejelentkezel a QuitNow-ba, az adataidról biztonsági mentés készül a QuitNow Cloudban. Így ha telefont váltasz vagy elveszíted, továbbra is tudni fogod a leszokási dátumot és a többi adatodat. Csak menj a Beállítások > Online biztonsági mentés menüpontra. Ott megtalálod a legutóbbi adataidat. Koppints a "Biztonsági mentés visszaállítása" gombra, és kész! Az app újra a korábbi adataidat fogja használni.