Androidon a vásárlásaid visszaállnak, amint megnyitod az appot.
iPhone-on és iPaden a Beállítások > Vásárlások visszaállítása menüpontra kell menned.
Vedd figyelembe, hogy a vásárlásokat a Google és az Apple kezeli, és ahhoz a fiókhoz kötődnek, amelyet náluk használsz. Bármikor megnézheted az előfizetésed állapotát is.