Ja. Als je inlogt bij QuitNow, wordt er een back-up van je gegevens gemaakt in de QuitNow Cloud. Als je dan van telefoon wisselt of hem verliest, weet je nog steeds je stopdatum en je andere gegevens. Ga gewoon naar Instellingen > Online back-up. Daar vind je je laatste gegevens. Tik op de knop "Back-up terugzetten" en klaar! De app gebruikt je eerdere gegevens weer.